What percentage of dairy producers do that prep step that in the parlor? Does it really have relevance to improved Somatic Cell Count? What separates producers […]
Entidade encomendou estudo para a consultoria Celeres Para a Aprosoja-MT, produção de etanol de milho não inviabilizaria abastecimento de outros segmentos (Foto: Thinkstock) A Associação dos […]
Success in the cow-calf industry is dependent on the females’ ability to produce a calf annually. Managing the postpartum interval, or the time between calving and […]
June 9, 2014: “Update on starch utilization by dairy cows” presented by Randy Shaver, University of Wisconsin-Madison Sponsored by Calibrate® Technologies (www.calibratetechnologies.com) [youtube https://www.youtube.com/watch?v=7hTeOIevplk] “Update on […]
1. INTRODUÇÃO As vacas que entram no período de transição – três semanas antes até três semanas depois do parto, estão numa fase crítica. As mudanças […]
Calmly sorting cows and calves prior to branding or other activities can help prepare calves for separation at weaning.Weaning time for cow/calf producers is a […]
25/08 8:00-10:00 – Conceitos importante do CNCPS e formulação de dietas no AMTS: Ambiência, Deslocamento, Requerimentos de Mantença, Crescimento, Gestação, Lactação. Formulação de duas dietas no […]